Frank Lambrechts
1402.jpg
Frank Lambrechts

Frank Lambrechts is arbeids- en organisatiepsycholoog verbonden aan de Universiteit Hasselt (faculteit Toegepaste Economische Wetenschappen). Zijn hoofdactiviteit bestaat uit het onderzoeken en begeleiden van organisatieverandering, innovatie en leren.

In maart 2007 heeft hij, samen met EHSAL-collega Styn Grieten, het doctoraat 'Samen Bouwen aan Kwaliteitsvolle Relationele Praktijken tijdens Organisatieverandering' met succes verdedigd.
Dit doctoraat is een samenwerking van de Universiteit Hasselt (Prof. dr. Felix Corthouts), de Katholieke Universiteit Leuven (Prof. dr. René Bouwen) en de Universiteit van Tilburg (Prof. dr. John Rijsman).

Momenteel is hij trajectcoördinator van het ESF-project Werkgoesting in KMO's. Dit project ondersteunt Vlaamse KMO's bij het werken aan voorwaarden om alle medewerkers, jong en oud, met blijvende 'werkgoesting' een loopbaan te laten uitbouwen binnen de onderneming.

Contact:

Functie : docent
E-mail : eb.tlessahu|sthcerbmal.knarf#eb.tlessahu|sthcerbmal.knarf
Telefoon intern : 32-11-268693
Nr. kantoor : B 157
Faculteit : Bedrijfseconomische Wetenschappen
Vakgroep : Accountancy, Financiering en Governance
Adres :

Universiteit Hasselt
Campus Diepenbeek
BE 3590 DIEPENBEEK

(Bron: http://www.ouderenenarbeid.be/frank.asp en www.uhasselt.be/fotopers/ )

Moest ik drie vragen kunnen stellen aan deze persoon zou ik hem vragen waarom hij deze richting is uitgeslagen, wat hij het boeiendste vindt aan de arbeids- en organisatiepsychologie en hoe hij zijn beroep zou promoten aan anderen.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License