Jolien Steenhuyse

Hi !
Mijn naam is Jolien Steenhuyse. Ik ben geboren op 28 maart 1991 en volg Toegepaste Psychologie in Katho Kortrijk. Vorig jaar ben ik afgestudeerd in het Spes Nostra te Kuurne.
Daar volgde ik de richting Economie-Moderne Talen. Ik ben echter niet met deze richingen verder gegaan, omdat het mij simpelweg niet echt interesseerde.
Nu ben ik beland in de riching Toegepaste psychologie en het bevalt me wel.

Jullie zijn beland op een site, die ons project vormt. We kregen de opdracht om de 3 afstudeerrichtingen van Toegepaste psychologie te gaan voorstellen.
Deze opdracht wordt uitgevoerd door 1BaTPCa.
Tot dit groepje behoren: Aaron, Arne, Bert, Lore, Frédéric, Inge, Kimberly, Yara, Maya, Charlotte, Louise, Milena, Ophelia, Robbe en mezelf.
Onze taak is om dit project zo aantrekkelijk mogelijk te maken en zoveel mogelijk informatie te verschaffen over dit onderwerp.

Nog veel plezier op onze site !
Groetjes
Jolien x

Citaat :
Een Vlaamse game-industrie? Het lijkt een contradictie maar ze bestaat. In Vlaanderen werden in 2006 voor 150 miljoen euro aan games verkocht. Met de consoleverkoop erbij gaat het over een jaaromzet van meer dan 200 miljoen euro.

Referentie:
WYDOOGHE B. Game on! We krijgen er niet genoeg van. Robby Berloznik, directeur viWTA,http://www.cjsm.vlaanderen.be/e-cultuur/downloads/dossier_jongeren_en_gaming_viwta.pdf, 2008, 32p.

Klik hier voor de publicatie

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License