Kimberly Titeca

Hellow iedereen!

Zoals je al kon vermoeden is mijn naam Kimberly Titeca! Ik werd geboren op 20 augustus 1991 en ik ben een leeuw als sterrenbeeld (lekker interessant)!
Ik woon in het mooiste stadje van de hele wereld nl. Ieper (en dan nog wel recht voor Bellewaerde!)
Ik volg momenteel een opleiding Toegepaste Psychologie in Katho Kortrijk.
Vorig jaar heb ik Secretariaat-Talen Office Managemant gevolgd in Ieper. Aangezien deze opleiding wel iets helemaal anders is, is het zeker en vast wel een grote uitdaging voor me=D Maar het is er wel 1 die ik met plezier aanga!=D

Wanneer ik niet op school ben, hou ik me bezig met weggaan met vrienden (alst mooi weer is), een boek lezen, met de hond brielen, chatten, tv kijken of kortom alles behalve mijn schoolwerk=D Mijn lievelingsseries zijn: House MD en Bones. Ik kijk ook graag naar een film maar voor de rest ben ik eigenlijk niet zo'n tv fanaat.
Mijn favoriete muziek kan ik kort omschrijven: Pop, Rock & Dance. Ik kan helemaal niet stilstaan op feestjes met goede muziek, dan moet ik gewoon de dansvloer op en kom er niet zo snel meer van=P (vraag maar aan Bert op de Q-Party=D)

Deze wiki zal aangemaakt worden in samenwerking met: Frédéric, Jolien, Yara, Milena, Louise, Lore, Maya, Ophelia, Aaron, Robbe, Inge, Arne, Bert en Charlotte.
Alle mensen van 1BaTPca! Ik hou wel van nieuwe uitdagingen en ik heb zo'n gevoel dat deze ook wel de moeite zal lonen;)

Is er nog iets dat je van mij wilt weten? Aarzel dan niet om het te vragen! Ik bijt niet zoveel=P

)°( ~Kimm~ )°(

Referentie naar citaat:

"Een Vlaamse game-industrie? Het lijkt een contradictie maar ze bestaat. In Vlaanderen werden in 2006 voor 150 miljoen euro aan games verkocht. Met de consoleverkoop erbij gaat het over een jaaromzet van meer dan 200 miljoen euro."[1]

[1]WYDOOGHE B. Game On,ViWTA, http://www.cjsm.vlaanderen.be/e-cultuur/downloads/dossier_jongeren_en_gaming_viwta.pdf, 2008 (geraadpleegd op 14.01.2010)

Hyperlink:
klik hier voor de publicatie: http://www.cjsm.vlaanderen.be/e-cultuur/downloads/dossier_jongeren_en_gaming_viwta.pdf

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License