Louise Mortier

Hallo beste lezertjes,

Ik ben Louise Mortier, ik ben 18jaar en woon in de prachtige, historische stad Kortrijk. ;)

Om even in het cliché vast te blijven zitten zal ik wat vertellen over mijn hobby's.
Ik ben leerling aan het Conservatorium in Kortrijk en volg slagwerk, hoofdzakelijk drum. Aan de muziekschool volg ik daarnaast ook nog Algemene MuziekCultuur. Ik zit nu ondertussen in mijn zevende jaar. Zingen is ook één van mijn favoriete bezigheden, soms tot ergernis van mijn omgeving.

Naast muziek is ook dansen een passie van mij, dat heb ik zes jaar gedaan in verschillende dansscholen maar wegens gebrek aan tijd ben ik ermee gestopt. Maar dat betekent niet dat dat hoofstuk volledig verleden tijd is. Laten we zeggen dat ik tijdens het uitgaan niet lang kan blijven stilstaan.

Vanaf het derde middelbaar heb ik Humane Wetenschappen gevolgd en ga nu verder in dat genre in de Toegepaste Psychologie.

Naast een tijdschrift maken we voor ons project ook nog een aantal filmpjes. Samen met Milena, Maya, Charlotte, Frédéric, Robbe en Lore sta ik in voor het realliseren van die filmpjes.

In het begin had ik er niet zoveel vertrouwen in of we iets leuks zouden kunnen doen met het onderwerp 'Afstudeerrichtingen binnen de Toegepaste Psychologie' maar nu hebben we veel toffe ideeën en zie ik het volledig zitten.

Het is wel handig dat we over dit onderwerp een project maken omdat we aan anderen kunnen meegeven wat onze richting precies inhoudt en omdat we zelf misschien nieuwe dingen zullen ontdekken over onze eigen richting.
Het is zeker en vast een uitdaging want over het onderwerp valt niet veel te vinden.

Ik hoop op een vlotte samenwerking met onze SOVA-groep voor ons project. Maar ik ben er wel van overtuigd dat dat zal lukken ;)

And remember: "Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting 'Holy Shit… What a Ride!'"

see you ! x

"Een Vlaamse game-industrie? Het lijkt een contradictie
maar ze bestaat. In Vlaanderen werden in 2006 voor
150 miljoen euro aan games verkocht. M et de consoleverkoop
erbij gaat het over een jaaromzet van meer dan
200 miljoen euro."

WYDOOGHE B. Game on! We krijgen er niet genoeg van. Vlaams Parlement, Brussel 2008

Klik hier voor de volledige publicatie

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License