Robbe Struyve

Hoi,

Mijn naam is Robbe Struyve, 2 jaar geleden afgestudeerd als informaticus ( informaticabeheer) en in de Ipsoc terecht gekomen na een mislukt jaartje geschiedenis. Ik interesseer me vooral in sport, muziek,… Een toekomst binnen het psychologisch kader zie ik wel zitten.

Ik heb me ingeschreven op deze site omdat ik samen met een deel van de klas ( Jolien, Bert, Lore, Inge, Maya, Fré, Yara, Kimberly, Arne, Aaron, Charlotte, Milena) moeten werken aan een groepsopdracht. We moeten anderen op een creatieve manier iets bijbrengen over de 3 afstudeerrichtingen binnen de toegepaste psychologie.

Over de opdracht zelf ben ik iets minder enthousiast alhoewel ik me er wel voor zal inzetten. Al kan de opdracht me wel iets bijbrengen omdat ik nog niet zeker weet voor welke afstudeerrichting ik zal kiezen. Mijn voornaamste rol binnen het project is dan ook beperkt tot het zoeken van informatie. Daar kan ik me mee leven omdat ik mijzelf nooit als een leider naar voor zal brengen.

Indien u vragen hebt kan je me steeds contacteren via eb.ohtak.tneduts|evyurts.ebboR#eb.ohtak.tneduts|evyurts.ebboR

( ik ben de persoon aan de linkerzijde van deze foto)

69601206.jpg

"Een vlaamse game-industrie? het lijkt een contradictie maar ze bestaat. in Vlaanderren werden in 2006 voor 105 miljoen euro aan games verkocht. Met de consoleverkoop erbij gaat het over een jaaromzet van meer dan 210 miljoen euro."
Klik hier voor de volledige publicatie

WYDOOGHE B. Game on! we krijgen er niet genoeg van. robby Berzlovek, directeur viWTA, http://www.cjsm.vlaanderen.be/e-cultuur/downloads/dossier_jongeren_en_gaming_viwta.pdf, 2008, 32p.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License