Yara Lievens

"Een Vlaamse game-industrie? Het lijkt een contradictie maar ze bestaat. In Vlaanderen werden in 2006 voor 150 miljoen euro aan games verkocht. Met de consoleverkoop erbij gaat het over een jaaromzet van meer dan 200 miljoen euro."[1]

[1]WYDOOGHE, B. Dossier 14: Game on! We krijgen er niet genoeg van. viWTA, Vlaams Parlement, Brussel, 2008.

Klik hier voor de volledige publicatie

Aha, iemand die interesse heeft in Yara Lievens!
Wel, hallo!

Samen met enkele collega's van Toegepaste Psychologie (namelijk 1BATPCa) werk ik aan een project om jullie wat meer informatie te geven over de verschillende afstudeerrichtingen binnen psychologie.
Dit is een zeer open project, en we gaan proberen het enorm creatief en leuk te maken.

Ik specifiek ben dus Yara Lievens, afkomstig uit Zonnebeke vlakbij Ieper waar ik dus ook mijn middelbare school heb afgemaakt (Economie-Moderne Talen in het Sint-Vincentius College).
Het was eigenlijk niet de bedoeling dat ik Toegepaste Psychologie te volgen, aangezien ik een passie voor kunst en tekenen heb. Maar ik was dus niet geslaagd voor het toelatingsexamen Grafisch Ontwerp te Sint-Lucas in Gent, waardoor ik ben teruggevallen op mijn tweede studiekeuze Psychologie.
Een keuze waar ik nog geen spijt van heb gehad… een geluk bij een ongeluk dus!

Voor de rest ben ik maar een raar mens, ik heb zo mijn moodswings die gelukkig nog geaccepteerd worden door mijn vrienden. Naast tekenen lees ik zeer graag, maar helaas heb ik daar niet de tijd voor momenteel. Mar als ik de tijd heb, lees ik vooral fantasy boeken, boeken over Wicca en boeken over tekenen (vooral de manga/anime stijl). Maar ik ben geen saai mens die alleen maar boeken leest, ik game ook met mijn PS3 en Nintendo DS: games met een Final Fantasy thema, games gebaseerd op manga of anime…
Maar eens uitgaan met de vrienden laat ik ook niet liggen, als het maar niet te heftig wordt.

Ik zal maar stoppen met over mezelf te praten, want eigenlijk doe ik dat niet zo graag…

Verder hoop ik dat ik en mijn groep (Frédéric, Jolien, Milena, Louise, Maya, Lore, Kimberly, Ophelia, Aaron, Robbe, Inge, Arne, Bert en Charlotte) ons project tot een goed einde zullen brengen!

Je kan me altijd bereiken via eb.ohtak.tneduts|sneveil.aray#eb.ohtak.tneduts|sneveil.aray

Veel liefs~
Yara

Pretty_as_can_be_by_beloa.jpg
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License